Om Yvonne:

Född och uppväxt i Skärhamn. När jag inte ägnar mig åt politik ägnar jag mycket tid till träning både inomhus och utomhus. Älskar att vara tillsammans med barn och barnbarn. Att resa är också en favorit.

yvonne.andersson@tjorn.se

 

Politisk erfarenhet:

Är relativt ny inom politiken. Har följt med många år på avstånd men bestämde mig inför valet 2018 att bli aktiv. Jag är ledamot och MQ ansvarig inom Moderaterna på Tjörn.

 

Politiska mål:

Det viktigaste för mig är bra och ändamålsenlig skola, vård och omsorg. Det ska även finnas möjlighet till idrotts och kulturaktiviteter. Vi ska ha bra boenden och möjlighet för företag att kunna etablera sig

 

Förtroendeuppdrag 2018-2022:

Ersättare i Kommunfullmäktige

Ledamot i Socialnämnden

Ordförande i Rådet för funktionshinder

Huvudman i Tjörns Sparbank